söndag 6 mars 2016

268. Top tre serier

Kollade neråt och såg ett liknande inlägg. Här är en uppdatering, dessa tre serier kan jag rekommendera.

3. Mom- började kolla serien i December. Gillar den väldigt mycket och humorn e på topp. Korta 20 minuters avsnitt som är ett plus. Bonnie (mamman) är min absoluta favorit.

Kort om handlingen: Christy och Bonnie är alkoholister. De går på AA möten och träffar människor. Man får ta del av vardagen och olika händelser.

2. Switched at birth - Började kolla i början av året. Har kollat två säsonger. Gillar den mycket och att ASL är inblandat för den speciell. Bay är min favoritkaraktär. 40 minuters avsnitt vilket är medel.

Kort om handlingen: Bay och Daphne blev hopblandade vid födseln. I första säsongen lärde de känna varandra. De har olika bakgrunder, ena familjen slänger pengar efter problem och andra jobbar hårt för att leva. Då saker blir svårt skyller de på "switchen".

1. 2 broke girls - Har kollat den länge. En alltids favorit. Korta 20 minuters avsnitt. Karaktärerna är stereotyper och skämten är en viss nivå. Gillar Max mest som karaktär.

Kort om handlingen: Caroline blieär fattig och Max tar hand om henne. De jobbar på en restaurang och ett eget företag. I varje avsnitt har de olika äventyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar