fredag 29 maj 2015

250. Känslor

Jag tror att jag helt seriöst inte kan gråta. Visst tåras mina ögon men tårarna rinner endast vid hög fart eller lycka. Jag är lycklig att jag har träffat sursiks nior. Jag är lycklig att jag sökte som vänelev. Jag är lycklig att jag var hejarklacksledare. Jag är lycklig för att jag har den bästa, knasigaste, mest olika klassen 9B. Ingen är dom den andra.

I slutet av sjuan fick vi uppmaningen "ta vara på sursiktiden!" jag har gjort det. Jag fick en pojkvän, skaffade en hel drös med nya vänner, skapade minnen för livet, gjorde galna saker, har släppt loss och bara levt. Min sursiktid skulle knappt kunna bli bättre. Minnen flödar i mitt huvud. Galna drömmar på natten om klasskompisar. Jag är så glad.

Till er som är 00 eller yngre. Ta vara på sursiktiden. Lev varje minut. Stirra tomt på klockan som masar sig fram till 13:30 för sista rasten. Försök få bra i proven men kom ett steg lägre än förväntat. Skit i om någon inte gillar er. Det är bara en person och det är du med. Jag har hittat mig själv. Mitt sanna jag skulle inte överleva själv. Sån är jag. Hur är du?

Nu ska jag ta ut det sista som sursikelev!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar