söndag 8 februari 2015

228. Seinäjokibesvikelse och en asgrym weekend

Jaa, kan säga att ja var rent av förbannad när vi kom till Seinäjoen Yhteiskoulu å de sa där att våra var kipua. Båda två!! På samma gång? Just idag! Det här ledde till ett flummigt schema med lite religion, engelska, matte och tyska. Jag och Jecka (partner in crime) sprang runt och sökte efter andra utbyteselever. När vi väl hittade dem så stalkade vi dem tills de var lektion eller att vi hittade någon annan. På kvällen då alla gick på stan så satt vi inne hos ena och de tog över sina pojkvänner. Vi så på en finsk barnfilm. Det går inte att beskriva de negativa känslorna just då.

Vi slapp hem dagen efter och var helt besvikna. Negativt inställda så packade vi väskan  två dagar efter. Mamma körde oss till Pörkenäs. Där hade vi jätteroligt. Nästan hela tjejgänget var samlade. Där fanns även andra nior. Vi hade teori och på fritiden plågade vi alla med att sjunga. Kan säga att jag redan förträngt Seinäjoki och är nu supertaggad från weekenden.

Nu är jag och 21 andra personer nybakade hjälpledare. Skulle kunna skriva tre sidor om hur lycklig jag är. Men det kan jag inte. Så tack åt alla tjejjer å killar som va på weekenden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar