onsdag 17 december 2014

DAY 17. Bloggar jag skulle kunna bo i

Okej, nu ska jag hitta fem bloggar jag skulle kunna bo i och förklara varför. Jag kommer även länka till bloggarna så ni själva kan titta in. Det är ingen ordning på bloggarna.

Blogg nr 1:
http://sofiasmode.com/
Bloggens header åker från en kant till den andra, vilket jag vill ha men kan inte fixa. Hennes bilder är stämningsfulla och har bra kvalité. Hon håller sig till ämnet mode på bloggen.

Blogg nr 2:
http://husmoranna.blogspot.fi/
Bloggens design ger direkt intrycket av vad bloggämnet är. På headern finns det bloggens ämne. Jag fick en mysig känsla när jag öppnade bloggen. Bilderna är tydliga och har med inlägget att göra.

Blogg nr 3:
http://lillakamomilla.blogspot.fi/
Vilken härlig blogg. På headern finns ett slags hus i snöyra. Hon skriver på två språk vilket jag tycker är bra. Ämnet här är inredning som jag tycker är häftigt. Skulle vilja jobba med att inreda men min förmåga i att matcha och förutse är kass. Bilderna är bra kvalité

Blogg nr 4:
http://interiorbysofia.blogspot.fi/
Igen en inredningsblogg. Bilderna är bra kvalité. Headern är enkel och passar bloggens enkla design. På övre kanten finns det så färgfläckar. Det som fångade mig var mest bloggens bilder.

Blogg nr 5:
http://carolinahannamaria.blogspot.fi/
Denhär tjejen är ju min bästa kompis så det kommer vara enklare att skriva mer här. Iallafall, Carro är typ en magiker eftersom hon alltid har bloggat innan man själv ens tänkt tanken. Hon är öppen med i princip det mesta. Själv tror jag hon har sin blogg i kategorin mode, men jag vill också ha med vardag. Hennes klädstil är verkligen hur hon är. Headern passar bra in på henne för hon är en "stadsjänta". Bilderna är oftast från skoldagen som hon snällt har frågat om någon vill ta.

Nu vill jag att du länkar din blogg så kanske du kommer med i nästa inlägg, skriv även om jag får publicera din header om jag väljer din blogg.

4 kommentarer:

 1. Vilket härligt inlägg! :D Jag vill också flytta in i alla de där bloggarna. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att inte bara jag tycker så :)

   Radera
 2. Men vad kul att läsa! Jag och bloggen tackar så hemskt mycket :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod både till dig å bloggen :)

   Radera