söndag 19 oktober 2014

190. Drömmar om otrohet

Sedan jag och Christian erkände att vi skulle vara ett par i en tid framåt (jag hoppas tills vi e gamla) har allt varit lugnt och inga större problem har varit ivägen. Vi har inte hemligheter från varandra och om jag verkligen ska berätta något tar han hänsyn till det och lyssnar.

Det som kopplas till rubriken i detta inlägg är detta stycke. Jag drömde om det första gånger i somras. Sen dess har jag drömt om det två/tre gånger. En gång har det inte varit en bekant till mig som jag drömt om. Paniken som jag omedvetet låtit växa håller jag koll på. Även hur jag förhåller mig till personerna i efterhand.

Jag vet att jag aldrig kommer vara otrogen mot honom. Är jag det så åker ungefär tio månaders arbete rakt åt skogen. MEN drömmar som dessa handlar inte om att någon kommer vara otrogen. Jag läste för ett par veckor sedan, då en dröm som dessa inträffade för andra eller tredje gången, att det handlar om att man är osann mot sig själv. (Här är den sidan). Än sålänge kommer jag tänka på vad jag gör och när osv. Jag kommer inte gå till botten med det ännu. För jag har inte fått helt ångest åt det.

Jag kände att jag ville fråga om någon har liknande drömmar. Jag vill inte berätta vem personerna är för att de får inte få reda på att jag drömmer om dem. Nu ska jag hålla mina fingrar i styr och göra saker. Typ inget.SÅKREATIVTMEDENSELFIE!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar