onsdag 2 juli 2014

175. Juni i små drag (långt inlägg)

Okej gott filk. Juni e förbi. Jag harr noll blogglust så därför blir det till någon utvärdering. Största delen bestod av arbete och att slappa. Men något har jag fått inklämt som har varit trevligt.


I början av juni så for Esse + Kållby flickorna till Carros villa. Bellas mopo (SOM JECKA KÖRT) fick soppatorsk pga att vi tänkte att bensinen skulle räcka till Nykarleby. Men nej.
Så där stod vi. Utan bensin i en mopo.
Jecka, Manda och Sanna for till Nabbavägen å sökte efter någon snäll själ som skulle hjälpa oss. Och de hittande en man som gav oss en dunk me bensin och sen kom vi fram. Genomfrusna och jättetrötta. vi fotade och hade kul.

Sanna å Citti blev ett år äldre (påvar)

Janina, Carro och Bella for iväg till Pörkenäs. Jag manda och jecka skulle och hälsa på. Jag (med Manda på) kört in i ett broräcke. Med följderna att Manda slog i knä och jag armbågen. Mopo (jag vet de e ingen mopo men va ede fö skillnad) så fick en omgång: framkåpan sprack och vippan till frambromsen slogs av.

Men vi kom fram. Hade bara en video.

Midsommar: Var med david och dom på fredag och på lördag var det släkktträff som vanligt.

 Sen blev folk konfirmerade och esse tjejjorna for och hälsa på och nu just så var jag och Janina till kokkola. Vi skötte barn eller våra kusiner.

Vattenkrig ledde till dethär.

Typ hejdå

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar