torsdag 17 april 2014

158. It's the final countdown

Idag: Ska jag snart fara å kör me mopo, inga andra planer för tilfället.
Imorgon: Såå ska jag sova, och har inte mycket annat på gång
Lördag: Städa och baka så allt snurrar i huvu
Söndag: Se till att allt e klart
Måndag: KONFIRMATION!

Annars så fyller jag femton om två veckor. Härom veckan vaknade jag och första jag tänkte var: "Jag vill inte bli gammal." Så sjukt jobbigt att ha ett jobb på allvar och sköta räkningar, hushåll och sina barn. Allt man har kvar är minnen om hur ung och galen man var förr. Men nu plötsligt finns det en massa hinder. Exempelvis att man har mycket mer ansvar på grund av barnen, man ska ju vara en god förebild. Inte vakna med baksmälla (lol det gör jag änå inte). Och ännu att man först ska jobba och kommer hem med ett ton kläder som ska tvättas, hängas och vikas; ett hus som ska städas; disk som ska diskas; barn som ska ha mat och ha hjälp med läxor. Nej usch! Jag vill vara ung och dum. Vara ute länge; sova hela dan; hjälpa till ibland; försöka uppföra sig; laga läxor; acceptera att man växer och ha roligt med allihopan.

Men ändå så är ju livet intressant. Hur man växer och hur man mår av olika saker. Vi har ju bara lärt oss att dedär mår vissa dåligt av och såhär växer man. Aldrig hur det funkar. Läraren har bara sagt en massa med hormoner och alltmöjligt. Det är ju det som är intressant. Hur uppväxten går till. Vissa ändras ju jättemycket och vissa inte alls. Också förstås mellanmänniskorna som ändras pyttelite, ganska mycket osv.

Nu ska jag avsluta. Grattis till er som orkar med mina uppsatser, men då ja e på datorn eja så taggad att skriva mycket.
När jag ändå nämnde konfirmation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar